تعمیر جاروبرقی | ماشین ظرفشویی و لباسشویی | ماکروفر | یخچال فریز

تعمیر جاروبرقی | ماشین ظرفشویی و لباسشویی | ماکروفر | یخچال فریز

تعمیر جاروبرقی | ماشین ظرفشویی و لباسشویی | ماکروفر | یخچال فریز

تعمیر جاروبرقی | ماشین ظرفشویی و لباسشویی | ماکروفر | یخچال فریز

3 مشکل جاروبرقی که خودتان میتوانید تعمیرش کنید

بر اساس تحقیقات اخیر، تعداد کسانی که خودشان دست به تعمیر لوازم خانگی می‌زنند درحال افزایش است، چراکه مصرف‌کنندگان ترجیح می‌دهند به جای تعویض جاروبرقی قدیمی‌شان با یک جاروبرقی جدید، همان جاروبرقی خراب را تعمیر کنند. در نتیجه، تولیدکنندگان هم مراکز پاسخگویی تلفنی به مشتریان خود را بیشتر کرده‌اند. با خواندن این گزارش به فکر فرو رفتم. به همین دلیل این مقاله را به پیشنهاداتی برای تعمیر جاروبرقی که خودتان هم بتوانید براحتی انجام دهید، به همراه یک سری نکات کلیدی دیگر برای نگهداری صحیح از جاروبرقی در شرایط درست اختصاص دادیم.

 

3 مشکل جاروبرقی که خودتان می‌توانید تعمیرش کنید

1- مکش ضعیف

راه‌حل: قبل از هر چیز اول کیسه جاروبرقی را خالی و تمیز کنید و یا کیسه را عوض کنید. اگر کیسه جاروبرقی بیش از حد پر باشد، هوا نمی‌تواند در میان دستگاه عبور کند و مکش کاهش می‌یابد. اگر با خالی یا عوض کردن کیسه مشکل حل نشد، چک کنید که لوله جاروبرقی مسدود نشده باشد. لوله را از جاروبرقی جدا کنید، آن را بکشید دهید و یک توپ کوچک یا تیله داخل آن بیاندازید. اگر توپ از لوله بیرون نیاید، لوله مسدود شده است. با دسته جارو دستی یا تی سعی کنید گرفتگی لوله را باز کنید. اگر نمی‌توانید هر دو سر لوله را جدا کنید، یک سرش را جدا کنید، لوله را تا جایی که ممکن است بکشید، جاروبرقی را روشن کنید و سعی کنید آشغال‌هایی که داخل لوله گیر کرده‌اند را به داخل جاروبرقی بکشید، سپس لوله را دوباره وصل کنید.

2- برس جارو نمی‌چرخد

راه‌حل: مطمئن شوید که دور برس جارو، نخ یا مو پیچیده و گیر نکرده باشد. در صورتی که مو یا نخ دور برس گیر پیچیده شده بود، با قیچی آنها را بردارید. اگر باز هم نچرخید، شاید تسمه شل، پوسیده یا پاره شده باشد. تمسه را می‌توان به سادگی با در آوردن صفحه پایینی برس جارو عوض کرد. برای دریافت اطلاعات دقیق در مورد مدل جاروبرقی خود، به راهنمای دستورالعمل و یا وب سایت شرکت مراجعه کنید.

3- جاروبرقی کار نمی‌کند

راه‌حل: احتمالا محافظ حرارتی، سنسوری که موتور را از گرمای بیش از حد و سوختن محافظت می‌کند ممکن است اشکال پیدا کرده باشد. این اتفاق زمانی می‌افتد که یک جسم بزرگ داخل نازل یا دهانه کیسه گیر کرده باشد. برای رفع مشکل ابتدا دستگاه را از برق خارج کنید، گرفتگی را باز کنید و حداقل 30 دقیقه صبر کنید تا محافظ حرارتی خنک شود. در بعضی از مدل‌ها لازم است یک دکمه را فشار دهید تا دستگاه مجددا تنظیم شود، اما بیشتر مدل‌ها خودشان به صورت خودکار مجددا تنظیم می‌شوند.

بهتر است قبل از تعمیرجاروبرقی برای اطلاع از دستورالعمل‌ها و خدمات پس از فروش، با فروشنده‌ یا سازنده تماش بگیرید و مشورت کنید.

برای اینکه جاروبرقی را در شرایط خوبی نگه دارید، به یاد داشته باشید: 

 

  • کیسه و یا کنیستر را قبل از اینکه به طور کامل پر شود، مرتبا خالی و یا عوض کنید.
  • فیلترها را طبق دستورالعمل‌های دفترچه راهنمای جاروبرقی بشویید.
  • دوشاخه را به آرامی از پریز درآورید (هیچ وقت دوشاخه را نکشید) و سیم را با دقت داخل جاروبرقی بگذارید تا پیچ و گره نخورد.
  • برس جاروبرقی را همیشه تمیز کنید که دورش مو نخ نپیچد.
  • موقع جارو کردن پله‌ها مراقب باشید که جاروبرقی پایین نیفتد.
  • هنگام درآوردن و جا انداختن پیچ مهره‌های جاروبرقی حواستان باشد که قسمت‌های پلاستیکی نشکند.

 

 

موارد مرتبط:

 

تعمیر ماکروفرتعمیر ماشین لباسشویی

5 مشکل موتورهای ماشین لباسشویی

معمولا موتور ماشین لباسشویی مشکل‌سازترین بخش این دستگاه است. بعد از موتور، مشکل در تخلیه، مشکل الکتریکی و آسیب دیدن درام (محفظه داخلی) رایج‌ترین مشکلاتی است که برای ماشین‌های لباسشویی پیش می‌آید.

موتور، واحد مرکزی ماشین لباسشویی است که کل دستگاه را به کار می‌اندازد. بدون موتور هیچ چیز کار نمی‌کند. اگر ماشین لباسشویی‌تان کار نمی کند، به احتمال خیلی زیاد مشکل به خود موتور برمی‌گردد. دلیلش هم این است که موتور، برق لازم برای کار کردن اجزای داخلی ماشین لباسشویی، مثل آژیتاتور، گیربکس، پمپ و کلاچ را فراهم می‌‌کند.

اگر موتور خراب شود، بقیه اجزا هم از کار می‌افتند. در زیر به 5 علامتی که نشان می‌دهد موتور مشکل دارد اشاره می‌کنیم .در صورت مشاهده یکی از این موارد برای تعمیر ماشین لباسشویی با ما تماس بگیرید تا تکنسین های ما در اولین فرصت به شما کمک کنند.

 

تعمیر ماشین لباسشویی

1. آب پمپ نمی‌شود و ماشین نمی‌چرخد

گاهی اوقات اتفاق می‌افتد که ماشین نمی‌تواند آب را به داخل یا خارج پمپ کند و بچرخد. در این مواقع به احتمال زیاد مشکل از موتور است و در صورتی که موتور سالم باشد احتمالا سوییچ درب مشکل دارد. این سوییچ نزدیک قاب درب، داخل ماشین لباسشویی قرار دارد، که در صورت خرابی باید تعویض شود.

2. آب پمپ می‌شود ولی ماشین نمی‌چرخد

باز هم سوییچ درب می‌تواند باعث این مشکل باشد. دلیل احتمالی دیگر می‌تواند شکستن رابط باشد، یک اتصال دهنده‌ی پلاستیکی که محور موتور را به انتقال‌دهنده متصل می‌کند. در صورت شکسته شدن رابط، تنها راه‌حل این است که آن را تعویض کرد. پاره شدن تسمه، پوشیده شدن کلاچ یا بد کارکردن موتور درایو نیز ممکن است باعث بروز این مشکل شود. طراحی موتور درایوها به صورتی است که در دو جهت حرکت کنند. گاهی اوقات پیش می‌آید که موتور درایو نمی‌تواند به دو جهت حرکت کند، در نتیجه فقط به یک جهت حرکت می‌کند. در این صورت متاسفانه کل موتور باید تعویض شود.

3. ماشین لباسشویی لباس‌ها را نمی‌چرخاند

آژیتاتور (همزن) به این منظور طراحی شده است تا لباس‌ها را قبل از شروع چرخش در آب حرکت دهد. اگر ماشین شستشو نچرخد، احتمالا مشکل می‌تواند یکی از این موارد باشد: خراب شدن سوییچ درب، رابط موتور، پاره شدن تمسه یا کلاچ، خراب شدن موتور درایو و یا انتقال دهنده. اگر کلاچ خراب شده باشد، احتمالا باید متوجه یک ماده سیاه بر روی زمین زیر ماشین لباسشویی بشوید، که نشان می‌دهد کلاچ باید عوض شود.

4. لباس‌ها خشک نمی‌شوند

خیس ماندن لباس‌ها بعد از تمام شدن کار ماشین لباسشویی، نشان می دهد که ماشین به درستی کار نمی کند. این بار هم علت می‌تواند رابط موتور باشد. البته این مشکل در بین مارک‌های مختلف متفاوت است. به عنوان مثال، در ماشین لباسشویی‌های Maytag، تسمه پوسیده باعث بروز این مشکل می‌شود، در حالی که در مورد بعضی دیگر از محصولات ممکن است مشکل از کلاچ پوسیده باشد .

5. بروز مشکل در هر چرخه

اگر ماشین لباسشویی در هر چرخه به طور کامل نچرخد، ممکن است موتور درایو آن خراب شده باشد، که باید عوض شود. دربعضی از ماشین لباسشویی‌ها ، گیربکس اتوماتیک کلاچ ممکن است خراب شده باشد، که باید توسط یک تکنسین تعمیر شود.

خوشبختانه مسائل و مشکلات مربوط به ماشین‌های لباسشویی به طور کلی تنها به چند جزء محدود می‌شوند، که بسیاری از آنها به موتور ربط دارد. این موتور است که باعث می‌شود اجزای ماشین کار کنند، که داخل ماشین آب پمپ شود، ماشین بچرخد، آب تخلیه شود و لباس‌ها خشک شوند. بعضی از قطعات کوچکتر و ارزان را می توانید خودتان تعمیر کنید، اما بهتر است تعمیر ماشین لباسشویی و تعویض بخش‌های بزرگتر را به دست تعمیرکاران حرفه‌ای بسپارید.

 

برای تعمیر یخچال ساید بای ساید روی کلمه کلیک نمایید.

تعویض یا تعمیر لوازم آشپزخانه

آشپزخانه، هسته‌ی مرکزی هر خانه‌ای است، به همین دلیل وقتی لوازم اصلی آشپرخانه، مثل ماکروفر ، یخچال فریزر و ماشین ظرفشویی از کار می‌افتند، اداره کردن کل خانه را مختل می‌کند, نمایندگی جنرال الکتریک می تواند در راستای تعمیر لوازم خانگی همه روزه به صورت 24 ساعته و بدون تعطیلی در محل مشتری در خدمت شما عزیزان باشد. در اینجا به برخی مشکلات که ممکن است برای ماکروفر، یخچال فریزر و ماشین ظرفشویی پیش بیاید میپردازیم :

 

تعویض یا تعمیر لوازم آشپزخانه

مایکروویو

امروزه ماکروفر ها تبدیل به یکی از پراستفاده‌ترین لوازم آشپرخانه شده‌اند، از گرم کردن گرفته تا پختن یک غذای کامل. درنتیجه با توجه به پرکاربرد بودن ماکروفر ها، درصورتی که مشکلی برای آنها پیش بیاید، تهیه و گرم کردن سریع غذا کمی چالش برانگیز و پرددرسرتر خواهد شد.

خوشبختانه غلبه کردن بر رایج‌ترین مشکل ماکروفر بسیار ساده است. باقی ماندن مواد غذایی و چربی داخل محفظه‌ی ماکروفر که در طول زمان سفت شده و چسبیده‌اند، مهمترین عاملی است که عملکرد ماکروفر را مختل می‌کنند.

مواد غذایی باقی‌مانده و سفت‌شده، اطراف محفظه چرخش و گوشه‌های ماکروفر جمع شده و در نهایت می‌سوزند؛ این امر باعث ایجاد جرقه داخل ماکروفر می‌شود و اگر این مواد غذایی مدت زمان طولانی داخل ماکروفر بمانند و تمیز نشوند، به ماکروفر آسیب رسانده و سوراخ‌هایی را داخل آن ایجاد می‌کند که می‌تواند منجر به آتش‌سوزی شود.

برای جلوگیری از بروز این مشکل، باید به طور مرتب محفظه‌ی داخلی را تمیز کنید و از گذاشتن بار سنگین یا بزرگ داخل ماکروفر خودداری کنید. به این ترتیب کارایی دستگاه را هم افزایش می‌دهید.

از آنجایی که بیشتر بخش‌های ماکروفر داخلی هستند، اگر مشکلی برای هریک از این اجزاء به وجود بیاید، باید تعمیر ماکروفر توسط تعمیرکار متخصص انجام شود.

یخچال فریزر

از آنجایی که یخچال‌ فریزرها همیشه درحال کار کردن هستند، باید انتظار خراب و فرسوده شدن آنها را هم داشته باشید. اما نکته مثبت این است که خود یخچال فریزراغلب مشکل را قبل از اینکه به مشکل بزرگتری تبدیل شود، از طریق نحوه‌ی یخ‌زدگی و یخ‌زدایی نشان می‌دهد.

یخچال را حداقل ماهی یکبار بررسی کنید و اگر دیدید اطراف داخلی درب‌ها یخ‌زدگی وجود دارد، این به این معنی است که یخچال نشت هوا دارد. جمع شدن آب زیر یخچال نشان دهنده‌ این است که باید تخلیه را بررسی و احتمالا تمیز کنید.

گرچه خودتان می‌توانید واشرها را عوض کردن و خطوط تخلیه را تمیز کنید، اما توصیه می‌کنیم که این کارها را به تعمیرکار حرفه‌ای بسپارید تا از اشتباهاتی که ممکن است بعدا باعث مشکلات بزرگتر شوند جلوگیری کنید.

به منظور رفع مشکلات کوچک و جلوگیری از تبدیل شدن آنها به مشکلات بزرگتر، باید یخچال فریزر را به طور منظم بازبینی و چک کنید.

یکی دیگر از عواملی که اغلب منجر به نقص در عملکرد یخچال فریزر می‌شود، کثیف شدن کویل‌های کندانسور است. این کویل‌ها معمولا در پشت، بالا یا پایین یخچال قرار دارند، و به خنک کردن مبرد کمک می‌کنند. اگر کویل‌ها متراکم شده باشند، نمی‌توانند گرما را به طور موثری بیرون کنند و کمپرسور یخچال فریزر مجبور است شدیدتر کار کند و درنتیجه انرژی بیشتری مصرف خواهد شد.

بنابراین با تمیز کردن منظم کویل‌ها نه تنها عمر دستگاه یخچال فریزررا طولانی‌تر می‌کنید بلکه دیگر نیازی به صرف هزینه‌های گزاف برای تعمیر یخچال فریزر وجود نخواهد داشت؛ علاوه بر این در مصرف برق نیز صرفه جویی خواهید کرد.

ماشین ظرفشویی

یک سینک پر از ظروف کثیف، اهمیت ماشین ظرفشویی را دو چندان می‌کند. ماشین ظرفشویی نه تنها کار دشوار شستن ظرفها را انجام می دهد، بلکه ظروف را تمیزتر از شستن با دست‌ می‌شوید.

وقتی برای ماشین ظرفشویی مشکلی به وجود می‌آید، مکانیسم‌های پیچیده داخلی آن باید توسط یک متخصص حرفه ای تعمیر شود، اما یکی از این مشکلات، که خیلی زیاد ممکن است پیش بیاید را خودتان به راحتی می‌توانید برطرف کنید. نزدیک به هفتاد درصد شکایت‌های مشتریان این است که کیفیت شستشو ضعیف است.

یکی از بهترین روش‌ها برای کمک به کارکرد ماشین ظرفشویی این است که، قبل از گذاشتن ظروف داخل دستگاه، آنها را نشویید و تمیز نکنید و همچنین از شوینده‌ی کافی و چرخه شستشوی صحیح استفاده کنید. از آنجایی که استفاده از فسفات چند سال پیش ممنوع اعلام شد، تولیدکنندگان هم شوینده‌های ظرفشویی را تغییر داده‌اند.

در کمال تعجب، در حال حاضر شوینده‌ها در دمای آب صحیح و در کنار ذرات مواد غذایی، به دلیل شکل گرفتن واکنش‌های شیمیایی موثرتر عمل می‌کنند. بهتر است فقط قطعات بزرگ مواد غذایی را پاک کنید و قبل از گذاشتن ظروف داخل ماشین ظرفشویی آنها را نشویید.

گرچه برای ماشین ظرفشویی ممکن است مشکلات زیادی پیش بیاید، اما بهتر است برای تعمیر ماشین ظرفشویی و برطرف کردن مشکلات فنی اساسی با یک تعمیرکارمتخصص تماس بگیرید.

تعمیر یا تعویض؟  

تعمیر و یا تعویض کردن لوازم خانگی، بستگی به بودجه شخصی شما دارد. با این حال، متغیرهای زیادی در این تصمیم‌گیری دخیل هستند.

برای این منظور بهتر است که ابتدا هزینه تعمیر را برآورد و سپس آن را با خرید یک مدل جدیدتر مقایسه کنید. اگر هزینه‌های تعمیر 50 درصد بیشتر از هزینه‌ی خرید یک مدل جدیدتر باشد، باید به فکر خرید یک دستگاه جدیدتر باشید. با این حال شرایط دستگاه، سن آن و حتی مدل آن هم در تصمیم‌گیری برای تعمیر و تعویض دخالت دارد. مهم نیست که مشکل دستگاه شما چیست، همیشه بهترین کار این است که مشکل را به یک متخصص حرفه‌ای نشان دهید.

تعمیر ماکروفر

امروزه فرهای ماکروفر، به جزء جدانشدنی آشپرخانه‌های ما تبدیل شده‌اند. ماکروفرها نه تنها در خانه‌ها، بلکه در فروشگاه‌ها و آشپزخانه‌های ادارات نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. استفاده از ماکروفر مزایای زیادی دارد، از جمله گرم کردن مجدد غذاها و یخ‌زدایی غذاهای فریز شده.

در بسیاری از خانه‌ها از ماکروفر برای تهیه غذاها نیز استفاده می‌شود. اکثر مردم کار با ماکروفر را دوست دارند چون از نظر مصرف انرژی کارآمد و کار با آن آسان و بی‌دردسر است.

با این حال درست مثل همه لوازم‌های خانگی، وقتی ماکروفر ها هم از کار می‌افتند، شما هم به دردسر می‌افتید. در این مقاله به چند مورد از مشکلاتی که ممکن است برای ماکروفر ها اتفاق بیفتد اشاره می‌کنیم.

 

تعمیر ماکروفر

مایکروویو کار نمی‌کند

اگر ماکروفر کار نمی‌کند ممکن است مشکل از فیوز یا سوییچ درب باشد. فیوز یک وسیله‌ی حفاظتی است که از ماکروفر در مقابل جریان‌های قوی محافظت می‌کند. وقتی جریان ورودی برق به دستگاه خیلی قوی باشد، جریان را قطع می‌کند. اگر فیوز مشکل داشته باشد، دستگاه کار نمی‌کند تا زمانی که فیوز را عوض کنید. اگر مشکل از سوییچ درب باشد نیز باید آن را عوض کنید. برای عوض کردن سوییچ درب باید کار را به متخصص بسپارید.

داخل ماکروفر جرقه می‌زند

اگر متوجه شدید داخل ماکروفر جرقه می‌زند، احتمالا مشکل از محفظه داخلی، دیود یا همزن است. وقتی به دیواره محفظه داخلی مایکروویو موادد غذایی چسبیده باشد می‌تواند موجب جرقه زدن شود. برای رفع این مشکل باید محفظه داخلی را کاملا تمیز کنید.

وقتی مشکل از همزن باشد، انرژی ماکروفر در یک نقطه متمرکز می‌شود. علت مشکل همزن ممکن است آسیب دیدن موتورفن یا تسمه همزن باشد. تعویض تسمه همزن یا موتور فن، فرایند پیچیده‌ای است که به مهارت‌های فنی نیاز دارد؛ به همین دلیل بهتر است برای تعمیر ماکروفر با یک تعمیرکار متخصص تماس بگیرید تا مشکل را حل کند.

سینی پخت و پز نمی‌چرخد

اگر سینی پخت و پز درست داخل محفظه ماکروفر قرار نگرفته باشد ممکن است نچرخد. برای رفع این مشکل، باید آشغال‌هایی که دور آن گیر کرده‌اند را تمیز کنید و سینی را درست داخل محفظه بگذارید. اگر با اینکار مشکل حل نشد، بهتر است درایو بوش (drive bush) را بررسی کنید. درصورتی که آسیب دیده یا شکسته باشد، باید آن را عوض کنید.

گاهی اوقات، اشکال در موتور سینی نیز می‌تواند باعث شود سینی نچرخد. برای بررسی وضعیت موتور، بهتر است با تعمیرکار تماس بگیرید. باز کردن مایکروویو، حتی زمانی که به برق متصل نباشد هم خطرناک است. بنابراین برای ایمنی خود و اعضای خانواده‌تان باید برای تعمیر ماکروفراز تعمیرکار حرفه‌ای کمک بگیرید.

مواد غذایی گرم نمی‌شوند و ماکروفر سروصدا ایجاد می‌کند

اگر ماکروفر مواد غذایی را گرم نمی‌کند اما سروصدا ایجاد می‌کند، اختمالا مشکل از دیود، خازن یا مگنترون است. دیود وسیله‌ای است که برای عبور جریان در یک جهت استفاده می‌شود. اگر مشکل از دیود باشد، دستگاه شما مواد غذایی را گرم نمی‌کند و سروصدا ایجاد می‌کند. دیود را امتحان کنید و در صورت لزوم آن را عوض کنید.

گاهی اوقات یک خازن یا مگنترون معیوب نیز ممکن است باعث ایجاد این مشکل شود. باید خازن و مگنترون را بررسی کنید تا معلوم شود علت این مشکل چیست. قبل از بررسی وضعیت خازن، حتما را آن تخلیه کنید. اگر هر یک از آنها مشکل داشته باشند، باید آنها را بلافاصله عوض کنید.

با احتیاط کار نکردن

در بعضی موارد، با احتیاط کار نکردن با ماکروفر ، می‌تواند بر عملکرد آن تأثیر بگذارد. اگر درب ماکروفر را بیش از حد محکم ببندید، ممکن است فیوز آسیب ببیند. دستگاه شما تا زمانی که فیوز تعویض نشود کار نمی‌کند.

ماکروفر دستگاه بسیار مناسبی برای صرفه‌جویی در وقت و انرژی است. با این حال تعمیر لوازم خانگی بدون کمک فنی می‌تواند خطرناک باشد. بنابراین پیشنهاد می‌کنیم با شرکتی که تخصصش تعمیر و خدمات‌رسانی حرفه‌ای در زمینه تعمیر ماکروفر است تماس بگیرید.

تعمیر شیر ورودی آب ماشین لباسشویی

دریچه ورودی آب در ماشین لباسشویی، جایی است که دو شلنگ آب به آن متصل می‌شوند و جریان آب گرم و سرد را کنترل می‌کند. اگر شیر ورودی با مشکل مواجه شود، ماشین به درستی پر نمی‌ شود و یا اصلا پر نمی‌شود.

در مورد تعمیرماشین لباسشویی کار زیادی از دست شما برنمی‌آید اما می توانید دو خروجی را تمیز کنید تا جریان آب به حالت عادی برگردد. همچنین می توانید شیر را بررسی کنید و ببینید آیا خراب شده است یا خیر. تعویض شیر باید حتما با توجه به مدل ماشین لباسشویی انجام شود.

شیر ورودی آب چطور کار می‌کند

شیر آب دارای دو خروجی است که به دو شلنگ آب گرم و سرد در پشت ماشین لباسشویی وصل شده‌اند. هر خروجی توسط یک سیم‌پیچ استوانه‌ای مغناطیسی کنترل می‌شود که برای باز و بسته شدن جریان آب گرم و سرد بسته به تنظیمات دمای شستشو و سیگنال های سوئیچ سطح آب، نیروی برق ارسال می‌کند. خرابی شیر ورودی آب باعث می‌شود که ماشین کامل پر نشود، درست عمل نکند، و یا در دمای مناسب شستشو نکند.

قبل از انجام هر کاری بر روی شیر ورودی آب:

ماشین لباسشویی را خاموش کنید و پریز آن را از بکشید. دریچه های آب گرم و سرد را از شیلنگ‌های آب جدا کنید. یک سطل دم دستتان قرار دهید تا آبی که از شیلنگ‌ها خارج می‌شود را جمع کنید. شلنگ‌ها را از ماشین لباسشویی جدا کنید، در صورت نیاز از انبردست استفاده کنید.

سر شلنگ‌ها را داخل سطل بگذارید تا آب موجود در شلنگ‌ها تخلیه شود. صفحه‌ی فیلتر را بررسی کنید. اگر صفحه فیلتر گرفته شده باشد، می‌توان جلوی جریان آب را بگیرد. با استفاده از یک چراغ قوه داخل خروجی اتصال هر یک از دو شیلنگ‌ شیر ورودی آب را نگاه کنید. داخل خروجی باید یک صفحه وجود داشته باشد.

اگر صفحه‌ها کثیفند، با احتیاط آنها را پاک کنید. مراقب باشید که به خود صفحه‌ها آسیب نزنید چون تعویض نمی‌شوند. سیم‌پیچ استوانه‌ای مغناطیسی دریچه ورودی را امتحان کنید.

بسته به مدل ماشین لباسشویی ، شاید مجبور شوید پوشش پشتی یا جلویی آن را بردارید تا به اتصالات سیم شیر ورودی آب دسترسی پیدا کنید. با توجه به دستورالعمل ماشین لباسشویی ، پوشش پشت یا و بالا یا جلو آن را بردارید(اینکه کدام پوشش باید برداشته شود بستگی به مدل ماشین لباسشویی دارد).

به محض اینکه به شیر دسترسی پیدا کنید، متوجه می‌شوید که دو سیم به هر سیم‌پیچ استوانه‌ای مغناطیسی متصل است؛ اتصال هردو را در یک زمان جدا و علامت‌گذاری کنید تا بتوانید بعدا آنها را دوباره وصل کنید. مولتی متر (یا ولت-اهم سنج) را روی "OHM X1" تنظیم و سیم‌پیچ استوانه‌ای مغناطیسی را تست کنید. اگر مقاومت صفر یا بی نهایت (∞) باشد، نشان می‌دهد که سیم‌پیچ خراب است و شیرماشین لباسشویی باید عوض شود. هر دو سیم‌پیچ را جداگانه تست کنید.

تعویض شیر ورودی آب

در ادامه مراحل اولیه‌ی برای تعویض شیر ورودی آب توضیح می‌دهیم (مراحل مدل‌های مختلف ماشین لباسشویی ممکن است با هم متفاوت باشد):

شلنگ‌ها را جدا کنید و پوشش پشتی یا بالایی و یا جلویی ماشین را درآورید (اگر قبلا درنیاورده‌اید) تا به شیر ورودی دسترسی پیدا کنید.

بست‌هایی که شیر را به محفظه خود و یا پشت ماشین وصل کرده‌اند باز کنید. حواستان به رنگ و موقعیت سیم‌های متصل به سیم‌پیچ باشد و روی آنها علامت بگذارید، سپس سیم را جدا کنید. شیر ورودی را از لوله اصلی که آب را به داخل ماشین لباسشویی می‌فرستد ، جدا کنید. که معمولا با یک گیره بسته و پیچ گوشتی یا انبردست می‌توانید آن را باز کنید.

برند و شماره مدل ماشین لباسشویی را بنویسید و اگر می توانید، برند و شماره بخش شیر ورودی آب را هم پیدا کنید، آنها را هم یادداشت کنید. با استفاده از این اطلاعات، از فروشگاه لوازم خانگی یک شیر جایگزین تهیه کنید. با برعکس انجام دادن مراحل ذکر شده، شیر جدید را نصب کنید.